17 Temmuz 2009 Cuma

Beton Santrali

ÖZTEKNİK MAKİNA,30 yıllık deneyimi ile madencilik ve toprak sanayi sektörüne verdiği hizmetlere, Beton Santralleri üretimi ile hazır beton imalatçılarını da ekleyerek kalite geleneğine uygun tesisler üretmektedir. 60-90-120 m³/h kapasiteli tesisler, firmaların ihtiyaçlarına göre projelendirilmektedir.


DÖRT BÖLMELİ AGREGA BUNKERLERİ
Beton Santrali kapasitesine göre saatte 60 m³'ten başlayıp 200 m³ kapasiteye kadar çıkabilmektedir. Birbirinden bağımsız agrega bunkerleriyle nakliye ve montaj kolaylığı sağlar. Demonte hale getirilmesi basittir ve tesisin yer değiştirilebilmesini kolaylaştırır. Agreganın tartı kabına dengeli boşalması için her bunkerde 2 pnömatik piston ve 2 akış gözü bulunmaktadır. İnce agrega bunkerinde akışkanlığı hızlandırmak amacıyla vibromotor bulunmaktadır.


MİKSER
ÖZTEKNİK MAKİNA,deneyimli uzman kadrosuyla kendi imalatı pan mixerler ile hizmet vermektedir. Mixerlerimiz aşınmaya mukavim (hardox) taban ve yan yüzey saçlarıyla desteklenerek bakım süresi ve bakım maliyeti asgariye indirilmiştir. Ergonomik olarak dizayn edilmiş 8 adet karıştırıcı palet, betonun maximum homojenlikte karışımını sağlar. Krom alaşımlı çelik döküm paletler aşınmaya karşı uzun ömürlüdür.
PAN mikserlerin tahrik sistemi özel olarak dizayn edilmiş (DİŞSAN) redüktörlerle sağlanmaktadır. Müşteri isteğine bağlı olarak ithal Twinsaft Mixerler sisteme dahil edilebilmektedir.


ÇİMENTO SİLOLARI
Beton santrali kapasitesine göre 50 ton'dan, 100 tona kadar kapasitelerde imal edilmektedir. Çimento Silolarının Tüm Ekipmanları;
Filtre
Seviye İndikatörü
Klepe
Akışkanlaştırıcı Jetler
Emniyet Valfi
konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden WAM® marka olup beton santralinin sorunsuz çalışmasını sağlar.






ÇİMENTO HELEZONLARI
40-60-90 ton/h Portlant Çimento taşıma kapasitesine sahip olarak beton santralleinin kapasitesine göre seçilmektedir. Helezonlarda üstün dayanıklılık ve sorunsuz çalışmaları gözönünde bulundurularak WAM marka kullanılmaktadır.


OTOMASYON SİSTEMİ
ÖZTEKNİK otomasyon sistemleri konusunda uzman ekiplerle çalışmaktadır. Tüm sistemin birbirine uyumlu olarak agregadan mixerin boşalımına kadar otomatik olarak kumanda edilmesini sağlar. Bilgisayar ekranında şematik olarak işleyiş izlenebilir. Elektrik Panosu; Tüm malzemeler Telemechanigue olarak kullanılmakta ve uzman elektrik mühendisleri denetiminde hazırlanmaktadır.


KONVEYÖR BANTLAR
Beton Santrallerinde 2 adet konveyör bant bulunmaktadır. Biri tartım diğeri mikseri beslemek için kullanılmaktadır. 30-60 m³’lük tesislerde 800 mm. genişliğinde bant,.90 m³ ve üstünde ise 1000 mm genişliğinde bantlar kullanılmaktadır. Mikser besleme bantının üzeri yağmur ve rüzgardan korumak amacıyla kapalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder